“Hoe lang vooraleer het weg is?”

Je kent het wel, de huidige problematiek rond vervuiling in onze oceanen. Van plastiek, tot zwerfvuil tot pampers en visnetten, je kan het zo gek niet bedenken of mensen gooien (lees: dumpen) het in zee.

Voor de dieren die er in leven is het ondertussen een ramp geworden. Duizenden, zoniet miljoenen dieren sterven dagelijks door onze vervuiling en de gevolgen daarvan. Verdrinken in gedumpte netten, stikken in opgegeten plastiek, vergiftigd.

Heb je u al eens afgevraagd hoe lang het duurt vooraleer iets verteert? Want (bijna) niets blijft bestaan .. Maar je zou haast achterover vallen als je ziet hoe lang het soms duurt voor iets verdwenen is.

Deze foto illustreert dat fantastisch!

How-long-til-its-gone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: